Husqvarna 136, a favágás mestere

2018-02-07 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Husqvarna 136

Még javában tart a tél és ki tudja pontosan, hogy a tavasz is mennyire lesz mégis hideg. Érdemes felkészülni minden eshetőségre és elegendő tüzelőt felaprítani, hogy a kályhában, kazánban folyamatosan tudjunk fűteni. Hasznos munkatársunk a Husqvarna 136, amelyiknek jóvoltából a favágás nem okozhat különösebb kihívást. Csupán egy rántás és máris felbőg a jól ismert motor, ami hatalmas erővel mozgatja meg a láncot.

A több méter hosszú rönkök nem maradnak sokáig egyben. A Husqvarna 136 néha törődésre is szorul. Több olyan alkatrész is van benne, ami a nagy hő és erőhatások miatt meglazul, kopik, majd végleg tönkremegy. Ezeket időben pótolni kell, hogy aztán minden mehessen tovább a maga útján. Az év több időszakában előnyünkre válik a Husqvarna 136 jelenléte, ezért gondoskodjunk a kitűnő állapotáról!

A tavasz a kerti szezon kezdetét jelenti. A régi gyümölcsfáktól vagy azoknak az elszáradt ágaitól meg kell szabadulni. A Husqvarna 136 ilyenkor nélkülözhetetlen. Látogassunk el a cvgshop.hu oldalra, ahol néhány kattintással beszerezhetünk minden fontos alkatrészt, ami a tökéletes működéshez kell!


Tags: ,