Igenis fontos az airsoft maszk

2017-08-08 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Airsoft maszk

Sokan úgy gondolják, hogy a légpuskáknál és ehhez hasonló fegyvereknél nem szükséges nagyon odafigyelni a kiegészítő tartozékokra. Ez természetesen, badarság, ugyanis sok esetben sérülésektől mentheti meg az embert a megfelelő kellék.

A szakértők az airsoft maszk nélkül például már nem is indulnak útnak, hiszen tudják, hogy ennek a számos pozitívumára mindig számítani lehet. Ahogy a neve is mutatja, az airsoft maszk az arcot, fejet védi, igen speciális módon. Nem egyszer történt már meg, hogy valaki nem viselt ilyet, és nagyon megsebesítette az arcát. Sőt, arra is volt már példa, hogy a silány minőségű airsoft maszk egyszerűen átszakadt. Ezért is hangoztatják sokszor a hozzáértők, hogy messzire el kell kerülni a rossz minőségű, gyenge anyagból készült airsoft maszk termékeket.

Mindenképp olyat kell venni, ha már a nívó adott, amelyik a szellőzést is biztosítani tudja. Kétség sem fér hozzá, hogy egy műszálas nem jöhet szóba, ugyanis az nem légáteresztő. A profik csakis a pamutot szeretik, amelyik nem csak a szellőzést garantálja, de jó nedvszívó képességgel is bír.


Tags: ,