Így elkerülhető a kutya megfázás

2018-04-27 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Kutya megfázás

Embernél, állatnál egyaránt igaz, hogyha az immunrendszer legyengül, sokkal hamarabb kapunk el különböző betegségeket. Valószínűleg ez lehet a kutya megfázás legfőbb oka is, úgyhogy ez ellen mindenképpen cselekednünk szükséges.

Az immunrendszer megerősítése érdekében nem muszáj feltétlenül gyógyszerekkel tömnünk kedvencünket, mert vannak olyan készítmények is, amelyeknek alapanyaga kizárólag gyógynövényekből áll, így segíthetünk az állatnak anélkül, hogy a szervezetét fölöslegesen terhelnénk.

A legyengült védekező képesség helyreállítására ajánlott a speciális receptúra alapján előállított FitoCanini IMMUN készítmény, amit a fito-store.com webáruházból vásárolhatnak meg a gondos gazdik. Klasszikus immun-stimuláns a benne megtalálható a bíbor kasvirág, de a lapacho kéreg is jótékony hatású, valamint igen hasznos az antioxidáns tartalmú homoktövis.

Persze még sorolhatnánk, mert ez a termék további fontos gyógynövényeket tartalmaz, amelyek által elkerülhető a kutya megfázás. A készítmény 3500 Ft áron vásárolható meg.


Tags: ,