Így működik az Under Armour: testhőmérsékletet szabályoz!

2016-09-30 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Under Armour a Playsport-on
Under Armour a Playsport-on

Az egyedülálló Under Armour sportruházati termékek ma már a magyar piacra is betörtek, így mi is kipróbálhatjuk azt az elképesztő technológiát, amiről eddig csak hírből hallottunk. A playsport.hu webáruházban megtalálhatjuk az Under Armour HeatGear és a ColdGear termékeit is, amelyek tökéletes komfortérzetet biztosítanak a legforróbb és a leghidegebb napokon is.

Többé nem kell csuromvizesen hazasétálni a kocogásból és egy hosszabb edzés során sem lesz szükség többszöri átöltözésre ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A ColdGear technológia révén pedig, nyugodtan lehet a szabadban is sportolni, hiszen az alsó- és felsőruházat, illetve a cipő is azt a célt szolgálja, hogy viselője szárazon maradhasson, tehát megőrizhesse eredeti testhőmérsékletét.

Ha úgy érzi pont ez az, amire mindig is szüksége volt, akkor jöjjön el a playsport.hu webáruházba és válogasson az Under Armour edzőruhák széles választékából! Ezeknél a ruhadaraboknál kulcsfontosságú a méret, tehát rendelés előtt mindenképpen böngéssze át a mérettáblázatot is!


Tags: ,