Információk a progeszteron hiány tüneteiről

2016-03-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Progeszteron hiány tünetei
Progeszteron hiány tünetei

A női szervezet számos veszélynek van kitéve, ami a terhesség alatt még súlyosabb problémává válhat. A progeszteron hiány tünetei figyelmeztetik arra, hogy valami gond van és minél gyorsabban szakértő véleményére van szüksége. Lássuk először, hogy mi az a progeszteron!

Ez egy olyan nemi hormon, amelyik főleg a nőknél van jelen és úgy is ismerik, mint az egyik fő terhességi hormont. Nem véletlen tehát, hogy főleg a kismák vannak kitéve a progeszteron hiány tünetei által produkált panaszoknak. Mik ezek a panaszok?

Hányinger, ami nem a terhesség miatt következett be; felborult ciklus és menstruációs fájdalmak, kedvtelenség, depresszió, szorongás és számos hasonló tünettel kell szembenéznie annak, aki a sárgatest hormon, vagyis a progeszteron hiány tünetei miatt szenved. Ha Önnel is előfordult már, hogy fokozottabb ideig észlelte ezeket a panaszokat, akkor mindenképp ajánlatos felkeresnie egy szakértőt.

A diagnózis után pedig térjen vissza hozzánk, hiszen egy remek, természetes alapanyagú krémet tudunk biztosítani a progeszteron hiány tünetei során fellépő kellemetlenségek megszüntetésére! A WTN progeszteron krém yam gyökér kivonattal számos nőnek segített már abban, hogy újra összhangba álljon a két fő nemi hormon. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, a progeszteron hiány tünetei komoly figyelmet igényelnek, hiszen nagyon sok esetben ez a terhesség elmaradásához is vezethet! Éppen ezért fordítson egy kis időt saját magára és menjen el az orvosához, hiszen jobb félni, mint megijedni!

A kezelés több módon is történhet, kapszula beszedésével, étrend kiegészítő használatával, olykor életmód változtatással is. Az egyik legjobb mód mégis az általunk forgalmazott krém használata, hiszen egyszerű, gyorsan felszívódik és rövid időn belül érezheti a hatását. A progeszteron hiány tünetei enyhítése érdekében tegye meg az első lépést! Vegye fel velünk a kapcsolatot és először is olvasson utána a témának! Ezt követően rendelje meg a yam kivonatú krémet és kezdje el használni, hogy minél hamarabb helyreálljon a hormonszintje!


Tags: ,