Infraszauna, a szaunázás jelene és jövője

2016-03-04 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Infraszauna
Infraszauna

A szaunázás előnyei már a nagyközönség előtt is ismertek, azonban még így is sokan lemondanak róla a fullasztó meleg miatt. Van, aki kimondottan kellemesnek érzi a hagyományos szauna biztosította forró hőmérsékletet és magas páratartalmat, de sokak számára ugyanez kellemetlen érzést vált ki.

A legújabb fejlesztésű infraszauna ezen problémát teljesen kiküszöböli, ugyanis jótékony hatását nem a fülke hőmérsékletének szabályozásával éri el, hanem infrasugarak segítségével, amelyek csak a testhőmérsékletet befolyásolják.

Az infrasugarak megnevezéstől nem kell megijedni, ugyanis teljesen ártalmatlan vörös sugarakról van szó, amelyek a bőrbe jutva hővé alakulnak át, így emelve meg a testhőmérsékletet. Az infraszauna ezen technológia révén, sokkal elviselhetőbb környezetet tud biztosítani, nincs kibírhatatlan meleg és a levegővétel sem okoz gondot. Sőt, a finn szaunával szemben, az infraszuna még szívbetegek és gyermekek által is alkalmazható, vagyis ezentúl az egész család élvezheti a szaunázás előnyeit, akár már otthon is.


Tags: ,