Iratrendezők, a munkaterület rendebentartásának eszközei

2024-01-19 | By admin | Filed in: Webáruház.

Az irodai alkalmazottaknak naponta nagymennyiségű dokumentum-halmazt kell kezelniük. Ezért fontos, hogy maximális kényelmet biztosítsunk számukra, a papírral való munka során. Az iratrendezők segítenek a feladatok hatékonyságának növelésében és a munkaterület rendezésében.

A kompakt kialakításuk lehetővé teszi, hogy a felhasználó elkerülje a felület zsúfoltságát és a dokumentumokat fontosság vagy a feldolgozás sürgőssége szerint rendezze. Az iratrendezők, a kialakítástól függően, egymásra is helyezhetőek, ahol hosszú ideig tárolhatóak.

A műanyag vagy fémeszközöket a munkaasztal helyének rendszerezésére tervezték. Lehetnek függőlegesek, vízszintesek és a több kényelmes részlegnek köszönhetően, sokoldalúan is használhatóak. A legtöbb modell íróasztalon való használatra készült, de némelyik falra is rögzíthető.

Az egy- és többszintes kivitelek a munkaterheléstől és a naponta feldolgozott dokumentáció mennyiségétől függően kerülnek kiválasztásra. Az iratrendezők ára a termékek összetettségétől, az anyagtól és a mérettől függ.


Tags: