Ismerjük a nőket: az öltözködésben a szett a lényeg. De mi illik mihez?

2016-10-10 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
XPekszer
XPekszer

Alapszabály az öltözködésben, hogy törekedünk az arányok betartására és az egyensúlyra. Ez nagyon homályosnak tűnhet annak, aki még nem látott igazi divat-bakikat. Az öltözködésben és az ékszerviselésben is fontosak a szettek. Ennek ellenére ezzel is jócskán mellé lehet fogni, ha nem megfelelően vannak párosítva a kiegészítőkkel.

A kiegészítők, ékszerek is szettben gyönyörűek, viszont a legtöbb baki a színek túlzott használatakor esik meg. Ugyanis ha egy szivárványszínű ékszerkombinációt vesz fel valaki egy sűrűn, virágokkal mintázott kosztüm mellé, az nem a legjobb társítás. A sűrű mintás ruhadarabok mellé, ha a nyakkivágás magasan van, nem is kell semmilyen ékszer. Ha mély a dekoltázs, akkor egy teljesen egyszerű és puritán szett illik hozzá.

Fontosak a szettek, de a hasonló színekkel is óvatosan kell bánni. Egy olyan személy, aki odavan a piros színért, nem biztos, hogy jól teszi, ha a piros ruhája mellé piros fülbevalót, nyakláncot és cipőt vesz fel. Az ilyen személy számára túl fontosak a szettek, és ezzel rontják el az összképet. Ugyanis a piros ruha mellé inkább fekete vagy fehér szett illik.


Tags: ,