Itt a horgász szezon, de mi minden szükséges ehhez?

2016-06-19 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Mentőmellény a horgászathoz
Mentőmellény a horgászathoz

A horgászáshoz bizony előkészületek kellenek, ezért jól gondolja át, hogy mire van szüksége, mielőtt kimegy a vízpartra! Ne feledkezzen meg a botokról, az orsóról, a vödörről, a csaliról és a horgokról sem! Nem árt, ha visz magával egy széket is, amire leülhet a vízparton.

Az sem mindegy, hogy milyen ruházatot vesz fel a sportoláshoz, mert a kényelem mellett, a biztonságra is oda kell figyelni. Amennyiben csónakba ül, akkor mindenképpen kelleni fog mentőmellény, mert egy rossz mozdulat következtében, bármikor beleeshet a vízbe.

Erre persze sokan csak legyintenek, mert azt gondolják, hogy majd maximum visszamásznak a csónakba. Pedig ez a művelet nem egyszerű, főleg abban az esetben, ha valaki a sodrás miatt kétségbeesik. Sok horgász meglepődik azon, hogy a víz mennyire hideg, ami akár izomgörcsöket és pánikot is okozhat.

Nem nehéz kitalálni, hogy egy jó mentőmellény nélkül könnyen tragédia lehet a váratlan borulásból. Ennek tükrében tehát, vásároljon be az Állatwebshop oldaláról, mielőtt horgászként a nyílt vízre merészkedik, mert ezzel megelőzheti a problémákat!


Tags: ,