Járműkövetés a modern technológia korában

2017-09-10 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Járműkövetés

A mai modern technológiájú autók kivitelezése már együtt jár a nyomkövető rendszerek beépítésével, ezzel szemben a régebbi kiadású autók fokozottan ki vannak téve a lenyomozhatatlan, törvénytelen eltulajdonításnak.

A rendőrség munkáját megkönnyítik a járműkövetés céljából használt Trackimo nyomkövető eszközök, amelyek a világ bármely pontján, határoktól függetlenül használhatóak, felár nélkül. A Trackimo által kifejlesztett nyomkövető készülékek vízállók, kivitelezésük tömör, könnyű és az új fejlesztéseknek köszönhetően maximalizálódott az akkumulátor élettartama is.

Méreteikből adódóan a járműkövetés terén is verhetetlenek, hiszen észrevétlenül el lehet helyezni egy autóban, majd ha a járművet eltulajdonítják, a GPS és GSM rendszerek pontos idejű lokalizációval szolgálnak tartózkodási helyéről.

A járműkövetés hatékonyságát nem befolyásolja az autó külföldre való exportálása, a lokalizációs rendszer ilyen esetben is kifogástalanul működik. Ha szeretné autóját biztonságban tudni, válassza bizalommal a Trackimo nyomkövető eszközeit!


Tags: ,