Jól jöhet a kerékpártartó hátsó ajtóra

2016-10-01 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Kerékpártartó hátsó ajtóra
Kerékpártartó hátsó ajtóra

Egy hosszabb kirándulás alkalmával, nemcsak a csomagok szállítása lehet fontos, hanem az is, hogy a kedvenc bicajunk velünk legyen. Amikor több napra megyünk, akár egy szép helyi tájra, sokan vágynak a rendszeres mozgásra. A nagyobb távolságok megtétele érdekében a kétkerekű remekül jöhet. Van megoldás a bringa kényelmes szállítására, mégpedig olyan módon, hogy a kerékpártartó hátsó ajtóra lesz rögzítve. Több járműtípus esetében is könnyedén megoldható ez a módszer.

Természetesen, érdemes alaposan utánanézni, hogy a mi autónk alkalmas-e egy ilyen rendszer kialakítására vagy sem. Amennyiben igen, akkor nincs más hátra, mint a kerékpártartó hátsó ajtóra történő beszerzése és felhelyezése. Ez a készülék, akár 2-3 bicaj szállítását is lehetővé teszi egyszerre.

A stabilitás és biztonság elsődleges, így a tervezők erre nagy hangsúlyt fektettek. Egy kerékpártartó hátsó ajtóra az internetről vagy a megfelelő szaküzletből egyaránt megrendelhető. Éljünk a lehetőséggel, és vásároljuk meg a terméket, mert sosem tudni, hogy mikor fog éppen kelleni!


Tags: ,