K-rain RPS469 9 zónás kültéri vezérlő, a professzionális öntözéshez

2018-09-25 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
K-rain RPS469 9 zónás kültéri vezérlő

Az öntözésvezérlők központi szerepet játszanak az automata locsolórendszerek működésében. Alkalmazásukkal az egyes zónák öntözésének rendszerességét és időtartamát tudjuk beállítani. A K-rain RPS469 9 zónás kültéri vezérlő kitűnő választás kisebb kertek, közterületek, de mezőgazdasági területen történő felhasználásra is.

6 egymástól független öntözési programmal van ellátva, amelyek egyenként 6 indítást tesznek lehetővé. Így naponta 36-szor is indítható. Minden zónához külön esőérzékelő rendelhető, ami bármikor kiiktatható. Beállítható automatikus, illetve kézi vezérlésű üzemmódra. Az aktuális állapotról pedig a kijelzőn lehet tájékozódni.

A K-rain RPS469 9 zónás kültéri vezérlő automatikája az évszakokhoz igazítható. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, az időjárás megpróbáltatásai ellen egy védődoboz nyújt megoldást. A zónák között lehetőség van késleltetésre, valamint rendszeres tesztelésre. Áramkimaradás esetén, 9 V-os elemmel nagyjából 2 hétre biztosított a programtartás.


Tags: ,