Kapható többféle burkolat szintező készlet

2023-08-25 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.

Eljött az ideje a lakás felújításának és új burkolatok fektetésének a konyhában, valamint a fürdőben? Mielőtt nekilátna a műveletnek, ismerje meg a burkolat szintező készlet nyújtotta előnyöket! A modern technikai fejlesztéseknek hála, megszülettek a kiváló segédeszközök, ezek ékes, csavaros és többször felhasználható változatokban egyaránt elérhetőek.

A szakemberek körében, a TLS-PRO nagy ékes burkolat szintező készlet az, ami igazán kedvelt. Amennyiben méretesebb és vékony lapok fektetéséről van szó, akkor ezekkel kiváló eredmény érhető el. A termék a csempék alá behelyezhető talp elemből és annak a felső fül részébe csatlakozó ékből épül fel.

A hatékony beszorítás pedig egy speciális fogóval végezhető el. A talpak egyben fuga távtartóként is működnek, valamint a magas minőségű alapanyagoknak hála, az ékek akár 25 alkalommal újra munkára foghatóak. A burkolat szintező készlet révén, garantáltan gyorsan, precízen lehet majd dolgozni és a teljesen egyenletes felszín kiképzése biztosított.


Tags: