Karosszéria fóliázás modern technológiával

2016-08-08 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Gyors és hasznos a karosszéria fóliázás
Gyors és hasznos a karosszéria fóliázás

Az autó nemcsak egy közlekedési eszköz, hanem nagyon sok ember számára a státuszt is jelzi. A karosszéria fóliázás tökéletes megjelenést biztosíthat, ha minőségi anyaggal van készítve. Ezt a folyamatot wrappingnak nevezik, és egyre nagyobb teret hódít Magyarországon is. Többféle típusa létezik, mint például a karbon, a matt, a kaméleon vagy a nyomtatható fólia.

Ezek rendeltetése is különbözik, hiszen vannak olyanok, amelyek megváltoztatják az autó eredeti színét, de olyanok is, amelyek csak védő szerepet játszanak. Egy jól elvégzett karosszéria fóliázás idővel sok pénzt takaríthat meg gazdájának, hiszen megvédi a kavicsfelverődések okozta károktól, illetve az esetleges ütésnyomokat gyorsabban és olcsóbban lehet eltüntetni, nem kell teljesen újrafesteni az autót.

Azon személyek számára, akiknek az autó szinte családtagot jelent, a wrapping egy elengedhetetlen kezelés. A folia.hu online platformon olyan profik várják az ügyfelek jelentkezését, akik pénztárcabarát árakon végeznek kiváló munkát.


Tags: ,