Kártyafüggetlen telefonok olcsón, garanciával együtt

2018-04-23 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Xiaomi Mi Mix

Néhány évvel ezelőtt még csak a mobilszolgáltatótól érte meg telefont venni, mivel elég magas volt az árúk. Azonban, aki előfizetett egy bizonyos díjcsomagra, az elméletileg nagyon olcsón kapott egy remek mobilt, amit csak az adott kártyával használhatott.

Erre ma is van lehetőség, azonban a kártyafüggetlen telefonok olcsón is beszerezhetőek manapság. Ráadásul lehetőség van a részletfizetésre és olyan telefonkártyát tehetünk bele, amilyet csak szeretnénk.

Ez azoknak is jó hírt jelent, akik 2 kártyát kénytelenek használni nap mint nap, mert rengeteg mobilnak létezik Dual SIM-es változata is. Ennek köszönhetően nem kell egyszerre két mobillal járkálnunk, mert a Dual SIM telefonnak köszönhetően, kettő az egyben mobil lesz a tulajdonunkban.

A puremobile.hu webáruházban a kártyafüggetlen telefonok olcsón érhetőek el. Még egy csúcsmobilt is vehetünk kedvező áron, főleg ha olyan szerencsések vagyunk, hogy kifogunk valamilyen akciót. Kártyafüggetlen telefonok olcsón kaphatóak, megbízható forrásból, garanciával együtt.


Tags: