Kellemes hatású az aromaterápia

2015-11-28 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Növényi aromaolajok
Növényi aromaolajok

Szerencsére egyre többen olvasnak és ennek kapcsán használnak is természetes szereket. A természet adta anyagok kíméletesebben hatnak, mint a szintetikus anyagok, netán gyógyszerek. Azt azonban nem szabad szem elől téveszteni, hogy sokkal közelebb állnak az emberi szervezet testi-lelki egységéhez, mint bármilyen szintetikus anyag.

Ez vonatkozik az vonatkozik az aromaterápia olajaira is. Sokan lehet, hogy nem tudják, hogy miben is különböznek az aromaolajok az illatolajoktól. Amellett, hogy ez utóbbiak jóval olcsóbbak, illatanyaguk semmilyen természetes összetevőt nem tartalmaz.

Emiatt nem alkalmazhatók aromaterápia kezelések során. Az aromaolajok tartalmazzák az eredeti növény illatanyagait, amely minden esetben hatással van testre és lélekre. Aki már kipróbálta a természetes olajokat, az tudja, hogy milyen mélyreható hatásuk van.

Az aromaterápia több módon élvezhető. Az olajokat csepegtethetjük valamilyen bázisolajba és használhatjuk masszázs során. Csepegtethetjük fürdővízbe, de párologtatni is lehet őket. 


Tags: ,