Kétféleképpen is használatba vehetnek egy síléctartót

2017-09-24 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Síléctartó autóra

Hamarosan itt a tél, kezdődik a síszezon! A téli sport szerelmeseinek érdemes már most elgondolkodni azon, hogy miként fogják szállítani a felszerelést, mert az autó belterében általában csak nagyon nehézkesen oldható meg, illetve esetenként teljesen lehetetlen is.

Ha gyakran, szinte minden hétvégén kiruccannak valamelyik pályára, akkor egy síléctartó megvásárlását is ajánlott megfontolni, mert sok kellemetlen pillanattól óvhatja meg és az árát is hamar vissza fogja hozni.

Ha csak ritkán, jellemzően csak 1 alkalommal mennek el hosszabb téli vakációra, akkor pedig a bérlés lehet célszerűbb, hiszen így csak arra az időszakra kell kifizetni a kölcsönzés díját, amíg a síléctartó ténylegesen használatban lesz.

Ez az összeg jóval kevesebb, mint egy új síléctartó ára, tehát ha az év nagy részében nem tudnák kihasználni ezt az eszközt, akkor a bérlés anyagilag is jobb megoldást jelenthet. Fontolják meg, hogy melyik opció lenne előnyösebb és a stilusosutazas.hu munkatársai mindkét esetben állnak rendelkezésre!


Tags: ,