Kis- és nagyméretű egytárcsás súrológép

2016-10-05 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Egytárcsás súrológép
Egytárcsás súrológép

A szerszámboltokba ellátogatva, sokszor olyan eszközöket láthatunk, amelyekről eddig még nem is hallottunk. Egy átlagos porszívót biztosan mindenki látott már, viszont az egytárcsás súrológép sokkal egyedibb. Az egytárcsás súrológép szinte bármilyen parkettet tökéletesen le tud csiszolni és tisztává varázsolni. Mivel többfajta ilyen gép létezik, így a használatuk is változhat.

A legegyszerűbb és leginkább elterjedt a kézi súrológép, viszont ezzel lassabban megy a munka és sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül, hogy tökéletes eredményt kapjunk. A nagyobb gépek esetében, csak a teljesítményt szükséges beállítani, utána szinte magától dolgozik.

Természetesen irányítani is kell, de ezt a munkát bárki el tudja végezni. Mivel ezek a gépek árammal működnek, így csak olyan helyeken használhatóak, ahol megfelelő az áramellátás. Az egytárcsás súrológép mellett, más eszközöket is használhatunk a padló tisztításához. A gépek mellett, az egyszerű felmosás is segíthet, viszont ez a módszer rongálhatja a parkettet.


Tags: ,