Klíma forgalmazók Magyarországon: melyiket érdemes választani?

2019-02-25 | By yatoo | Filed in: Klíma.
Itt megtudhatja, milyen klíma forgalmazóknál érdemes szétnézni
Itt megtudhatja, milyen klíma forgalmazóknál érdemes szétnézni

Órákig nézelődhet az ember egy szaküzletben, de akkor sem jutna a végére, mivel sok termékből óriási a választék, rengeteg a márka. Néha nagyon nehéz választani, hiszen a különféle nevek termékei között csak minimális eltérések vannak. Az elegendő választékon kívül a szervizlehetőségekre is érdemes figyelni, amikor szétnéz egy klíma forgalmazónál. Nyilván, hogy erre a legtöbb ember nincs tekintettel, amikor vásárol vagy mert eszébe sem jut, esetleg egyszerűen nem is érdekli.

Pedig ha alaposan belegondolna, akkor rájönne, hogy megéri ezt a szempontot figyelembe venni, mert hosszútávon sokkal kifizetődőbb, mint olyan berendezést vásárolni, ami most ugyan kevesebbe kerül, viszont Magyarországon még nincs szerviz. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogyha egy márkának nincs szervize, akkor nemcsak a javításával lesznek gondok, hanem az alkatrészek beszerzésével is. Mindez azt jelenti, hogy egy esetleges probléma felmerülésekor, az alkatrészeket (ha szükséges) külföldről kell megrendelni és behozatni, ami nem olcsó mulatság. Természetesen ezt a tulajnak kell kifizetni, főleg ha a garancia ideje már lejárt. Nos, mindebből látható, hogy mennyivel egyszerűbb olyan klímaberendezést választani, amit itthon is, lehetőleg az ember otthonától nem túl messze, megjavítanak. Hosszútávon mindenképpen megéri, mert egy meghibásodás és alkatrészcsere esetén, a szállítási költséget nem sózzák a tulajdonosra, hiszen a márkaforgalmazó vagy a szerviz alapból tart, esetleg folyamatosan hozat ilyet.

Amennyiben klímaberendezést készül vásárolni, mindenképpen keresse fel a www.cascadeklima.hu weboldalt, ahol többet megtudhat arról, hogy miért érdemes figyelembe venni a fent tárgyalt szempontot. Ráadásul néhány fontos eligazítást kaphat a vásárlással kapcsolatba, vagyis mire szükséges még odafigyelnie ahhoz, hogy ne vegyen zsákbamacskát a klímavásárlás során. Ne feledje, itt is igaz a közmondás, nem minden arany, ami fénylik, vagyis ne az alapján hozza meg a döntést, hogy egy klímának milyen a külső dizájnja!


Tags: ,