Közokirathamisítás akár elektronikus formában is

2016-07-02 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
A közokirathamisítás bűncselekmény
A közokirathamisítás bűncselekmény

A Vidákovics Ügyvédi Iroda számos vád esetében segít Önnek, hiszen védőügyvéd terén az egyik legjobb választást jelenti. Gyakori bűncselekménynek minősül a közokirathamisítás, ami hároméves szabadságvesztéssel is járhat. Amennyiben meghamisítja valamelyik hasonló dokumentum tartalmát, esetleg más névre állítja ki azt, bűncselekményt követ el.

Ugyanez a helyzet akkor, ha valótlan adatot közöl, vagy épp közreműködik a közokirathamisítás bármelyik formájában. Mivel manapság szinte minden elektronikusan történik, teljesen érthető, hogy ez a szituáció ugyanúgy érvényes az ebbe a kategóriába tartozó okiratokra is.

Tehát akár papír formájú, akár elektronikus iratokról is legyen szó, a tartalom megváltoztatása, hamis tények állítása vagy akár a közbenjárás is komoly problémához vezethet. Akinek a vádja közokirathamisítás, annak mihamarabb ügyvédet kell fogadnia, hogy ne rontson tovább a saját helyzetén. Az oldalon profi ügyvédek képviseletét igényelheti, akik valóban foglalkoznak az ügyféllel, és felkészítik minden eshetőségre.


Tags: ,