A külső optikai meghajtó extra funkciót biztosít

2016-11-06 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Külső optikai meghajtó
Külső optikai meghajtó

Szeretne DVD-t írni, de laptopja csak CD írására képes? Egy külső optikai meghajtó segítségével egyszerűen megoldhatja a problémát és még jóval kevesebbe is fog kerülni, mintha a gépet cserélné le. Hiszen, ha az esetek jelentős százalékában ki tudja szolgálni az igényeit, akkor nincs miért új számítógépben gondolkodni, ami igen nagy költséggel jár.

Külső optikai meghajtó már 10000 Forintért is beszerezhető, így alig terheli meg vele a pénztárcáját, ráadásul így a DVD író nemcsak egy készülékkel lesz használható, hanem bármilyen más mobil és asztali számítógéppel is. Ugyanis a külső optikai meghajtó USB csatlakozóval van ellátva, aminek révén mindenféle eszközhöz hozzá lehet kapcsolni.

Csak elindítja a gépet, csatlakoztatja az külső optikai meghajtót és már lehet is használni, hiszen ugyanúgy kell dolgozni vele, mint a beépített verzióval. Nem lesz szükség külön programokra sem, mert a régi jól bevált, ismert módszerekkel írhat meg DVD lemezeket és férhet hozzá a már kimentett adatokhoz. Ha pedig végzett, akkor csak elteszi egy biztonságos helyre, így az íróasztalon sem foglal plusz helyet.


Tags: ,