Lapos légcsatorna HDPE műanyagból

2018-04-19 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Lapos légcsatorna

A különféle hővisszanyerős szellőztető eszközök megvásárlásakor a precíz működésen túl a praktikumnak is nagy figyelmet kell szentelnie. A Zehnder Comfotube Flat 51 lapos légcsatorna problémamentesen tisztítható, hiszen taszítja a port és a különféle szennyeződéseket. A HDPE műanyagból készült légcsatorna rendszer több fejlesztésen esett át, míg elérték a tökéletes végeredményt, amit minőségi tanúsítvány is igazol.

A Zehnder márka nem ismeretlen a hővisszanyerős szellőztető rendszerek világában, sőt, a német cég több évtizedes szaktudásával igyekszik a széleskörű vásárlói táborának minden személyre szabott igényét tökéletesen és precízen ellátni. Néhány szót fontos ejteni a termék paramétereiről is: a lapos légcsatorna szélessége 138 mm, magassága pedig 51 mm.

Általánosságban elmondható, hogy a lapos csatornát a padló szigetelésébe vezetik be, bebetonozása nem valósítható meg, egyébként minden épületszerkezetbe egyszerűen és gyorsan beépíthető. A lapos légcsatorna hajlítható, viszont ehhez a művelethez elengedhetetlenül fontos kis idomokat beszerezni. A Zehnder márka 2007 óta fejleszti saját gyártású termékcsaládját, így fejlesztve a tökélyre a hővisszanyerős szellőztető berendezéseit és azok tartozékait.

A Zehnder Comfotube Flat 51 műanyagból készült laposított légcsatorna tökéletesen alkalmas az olyan rendszerek építésére, ahol valamilyen oknál fogva fokozottabban kell odafigyelni a zajszintre és a kitűnő higiéniás állapotra. A termék hossza 20 és 50 méteres lehet a vásárlók igényeinek megfelelően, szélessége és magassága standard. Tökéletesen alkalmas a padlófűtés alá beszerelve, viszont betonba és födém alá sem lehet elhelyezni.

A mérgező anyagokat nem tartalmazó Zehnder Comfotube Flat 51 antisztatikus tulajdonságának köszönhetően taszítja a port, így a tisztítása is egyszerű feladat. A termék nyomásvesztesége nagyon alacsony, rendkívül energiatakarékos. A belső felülete bevonattal van ellátva, így még időállóbb. Ha egy megbízható berendezésre van szüksége, látogassa meg a weboldalunkat!


Tags: ,