Leendő ügyfelek elérése a színes papucsok révén

2016-05-23 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Reklám papucsok
Reklám papucsok

Szabadtéri rendezvények alkalmával igen színes potenciális ügyfélkört tudunk elérni, ezért érdemes kihasználni ezen eseményeket és reklámajándékokkal felhívni a figyelmet a szolgáltatásainkra, termékeinkre. Természetesen ilyenkor nem drága és törékeny holmikra van szükség, hanem praktikus és könnyen hordozható darabokra.

Ezek lehetnek kulcstartók, tollak és még papucsok is, amiről sokan nem is gondolnák, hogy helytállnak ilyen szerepben is. Pedig a modern, színes papucsok a legtöbbek tetszését elnyeri, sőt, olyan is van, aki már ott helyben belebújik, hogy kényelmesebben és szellősebben érezhesse magát.

Tehát, ha ilyen minőségi lábbelikre nyomtatjuk a logót, a cég nevét vagy a mottót, akkor szinte biztos, hogy mindenki vetni fog rá egy pillantást, nem úgy mint az egyre népszerűtlenebb szórólapokra, amelyek a legtöbbször egyből a kukában kötnek ki. Amennyiben ügyelünk arra, hogy tartós felirattal ellátott, strapabíró papucsok kerüljenek kiosztásra, akkor azt is bebiztosíthatjuk, hogy ne csak egyszer nézzenek rá, hanem akár a nyár minden napján.


Tags: ,