Lepje meg kicsinyét Mancs őrjárat játékkal!

2017-08-21 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Mancs őrjárat játék

A televízió képernyőjén nap mint nap feltűnő mesehősök karakterei jelentősen befolyásolják a gyermekek viselkedését, így teljesen nyilvánvaló, hogy a szülőknek szemmel kell tartaniuk a műsorprogramot. Reggelenként aranyos kiskutyák vesznek részt izgalmas akciókban, a rajzfilm alakjai pedig már kézzelfogható formában is elérhetőek, ugyanis a Mancs őrjárat játék jutányos áron rendelhető meg a www.jateksziget.hu oldalról.

A kisfiúk kedvencei bűbájos csaholó kutyusok, akik ha valamilyen probléma merül fel, igyekeznek teljes erejükkel bevetni magukat a jó eredmény érdekében. A teljes csapat az említett honlapról szerezhető be és mindegyik ebhez külön járgány dukál.

A Mancs őrjárat játék a gyermekeket a gondok elsimításának kigondolására készteti, fejleszti a kreativitást, mindazonáltal minőségi, egyáltalán nem veszélyes anyagból lett előállítva. Legfőképp 3 és 5 év közötti csemetéket lehet velük megörvendeztetni. A csomag ára csupán 5099 Forint, a rendelés elvégzése után pedig a termékek pár napon belül házhoz érkeznek.


Tags: ,