Levegőtisztító a gyermekeink egészségéért

2018-09-27 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Levegőtisztító berendezés

A szűretlen levegő pollenek, poratkák, nyomokban mérgező gázok, baktériumok, vírusok és más részecskék keverékét tartalmazhatja. Ezeknek a szennyező anyagoknak az összetétele és sűrűsége a környezettől függően változik, de a levegőtisztító azonban segít, hogy megszabaduljunk ezektől az ártalmas összetevőktől.

Ezek a levegőben lévő szennyező anyagok inkább a csecsemők és a kisgyermekek szervezetére vannak hatással, mivel ők még nem rendelkeznek a felnőttekéhez hasonló fejlett immunrendszerrel. Levegőtisztító használata nélkül sokkal gyorsabban kialakulhat egy egész életen át tartó asztma és egyéb légzési probléma.

Amikor a gyermekek olyan környezetből térnek haza, ahol a levegő szennyezettségének szintje nagyobb mint otthon, például iskola vagy játszótér, akkor ezeket a szennyező anyagokat hazahozzák magukkal. Ez az oka annak, hogy a fiatalabb testvérek miért betegednek meg gyakran. A levegőtisztítók nagy segítséget jelentenek abban, hogy az otthonunkban a levegő minőségét javítsák és kiszűrjék a szennyező anyagokat.


Tags: ,