Lexus alufelni a hazai piacon is van

2022-08-25 | By admin | Filed in: Webáruház.

Egyre inkább elterjednek a könnyűfém-ötvözetből készült felnik, az acélból készült változattal szemben csökkentik a gépjármű rugózatlan tömegét, így a használatukkal kímélhető a lengéscsillapító és a futómű többi eleme. A beszerzésük is egyszerű, az alu-felni.eu webáruház széles palettáján akár Lexus alufelni is kapható, méghozzá kiváló ár-érték arányban. A megfelelő modell megtalálása érdekében, ajánlott először a konkrét autómárkát kiválasztani. Figyelni kell a jelzést, mint amilyen az ES, a GS, a HS, az IS, az LS, az LX, az NX, az RC és az RX.

Mindegyik, ezen a webhelyen forgalmazott Lexus alufelni igen magas minőséget képvisel, a dizájn és a kivitelezés pedig látványos. Az egyes darabok különböznek egymástól szín és mintázat, valamint az alapparamétereik szempontjából, mint például a bevésődés mélységét jelző ET szám. A Lexus alufelni szettben érkezik, ami tartalmazza a komplett tartozékokat.

Golf 7 felni tucatnyi kivitelben

Az említett online vásárlóhelyen, a hazánkban futó bármelyik gépjárműre és tehergépkocsira található könnyűfém ötvözetből és acélból készült felni, valamint ugyanitt beszerezhetőek a kompatibilis gumiabroncsok és egyéb apróbb tartozékok is. A német Volkswagen Golf 7 felni a 2013 és 2018 között gyártott autókra való és a weboldalon számos modell áll az érdeklődők rendelkezésére ebben a termékkategóriában. Az egyes darabok mellett, nemcsak az ár és a kinézetet mutató fénykép található, hanem a megfelelő Golf 7 felni kiválasztása érdekében, fel vannak tüntetve az alapadatok is.

Mindegyik típusról tudni lehet ezeket a tulajdonságokat, mint amilyen a méret, a szélesség, az átmérő, a szín, a dizájn, az osztókör vagy a furatszám. A négydarabos tárcsaszett árában itt szintén benne vannak a kiegészítők is. Egyébként, minden vásárlói igény kérdése ez. Alapjáraton a Golf 7 felni készlet nem tartalmazza a rögzítéshez szükséges csavarokat és anyákat, tehát ezek rendelésére külön ügyelni kell! A vásárló nyugodtan dönthet úgy is, hogy a régebbi rögzítőket használja fel az új felnikhez.


Tags: