Mandala kirakó vásznon vagy tolltartón

2022-04-18 | By admin | Filed in: Webáruház.

Nincs is annál jobb dolog, mint a saját munkánkat megcsodálni a lakás, iroda falán. A gyémántszemes kirakó minden helyiségbe visz egy kis pluszt, hiszen nemcsak gyönyörű, de különleges is. Manapság pedig kaphatóak olyan darabok, amelyek a nappaliban, étkezőben mutatnak a legjobban, vagy azok, amelyek a gyerekszoba falát díszíthetik. Egy gyönyörű tájkép, titokzatos női arc a hálószobának is különleges hangulatot kölcsönöz. A gyémántszemes kirakó sötétben világító szemekkel nagyon egyedi képet eredményez.

A kristályköves változatok egyenesen káprázatosak. A sok-sok kristály különleges ragyogással telíti meg a szobát. A diamonddekor.hu webshopban vallásos témájú termékek is kaphatóak. A mandalás gyémántszemes kirakó különösen népszerű, hiszen ennél szebbet aligha lehetne kirakni. A haladóknak ajánlott a sokszínű mandala, különböző formájú kövekkel. Ez picivel több munkát és figyelmet igényel, mint az „átlagos” változatok, de megéri elkészíteni, hiszen valódi remekmű rajzolódik majd ki a szemünk előtt.

A mandala egy geometriai alakzat, szent kör, ami a hindu és buddhista hitvilágban szimbolikus jelentéssel bír. A mandala kirakó igen közkedvelt nálunk is, hiszen erős spirituális jelentéssel bír. A gyémántszemes képek egyik népszerű témája, hiszen nemcsak egy szent kör, ami szimbólumokat is rejt, hanem igazán gyönyörű alakzat. A gyémánt kirakó készítőit mindenképpen megihlette, hiszen számos változatban megtalálható a mandala kirakó.

A Diamond Dekor webáruházban is kiemelt helyet szentelnek neki, mivel számos ilyen termék a vásárlók rendelkezésére áll. A mandala nemcsak a vásznakon jelenhet meg, hanem a használati tárgyakon is. A webshopban a mandala kirakó alapja tolltartó is lehet. Egy szépen kivitelezett darabbal büszkélkedhetnek a gyermekek az iskolában, hiszen a saját kezük munkáját dicséri. Természetesen a felnőtteknek sem tilos, mert a gyönyörű mandalás dobozkában a sminkeléshez szükséges dolgokat lehet szállítani. A mandala kirakó mindenhol különlegesen mutat, legyen az vászon vagy bármilyen tárgy.


Tags: