Meditációhoz is használható a jóga szőnyeg

2022-08-10 | By admin | Filed in: Webáruház.
jóga szőnyeg
Jóga szőnyeg

Sokan nemcsak a napi gyakorláshoz használják a szőnyeget. A gyakorlatok után, ha esetleg meditációhoz is a jóga szőnyeg lesz a segítségünkre, akkor mindenképp kényelmesebbet válasszunk.

Ugyanis a webáruház kínálatában nagyon különféle árakon találunk jóga szőnyeget, de ne csak az ár alapján döntsünk. Érdemes a nekünk tetsző modell oldalán utána olvasni, hogy a szín és az esetleges mintán felül, milyen a szélessége és hossza, valamint a vastagsága.

Ugyanis egy vékony szőnyeg lehet 10-20 perces gyakorlathoz megfelel, de hosszabb ideig rajta ülni, esetleg feküdni már kényelmetlen. Ezek nem erre vannak, hanem rövidebb ideig tartó gyakorlásra, illetve arra, ha a gyakorlóterembe mindig magunkkal kell vinni a szőnyeget. Arra is érdemes gondolni, hogy általában egy hosszabb távú befektetés a jóga szőnyeg, ezért fejben végig kellene gondolni, hogy milyen lesz a használati folyamat.

Ez azonnal megmutatja, melyik modell a legjobb választás. Nem kellene spórolni, hiszen ha vásárláskor csak az ár a döntő, nem biztos, hogy megfelelőt választunk.


Tags: