Meditációs tanfolyam télen-nyáron

2019-01-27 | By yatoo | Filed in: Életmód.
Meditációs tanfolyam

Tudja, mi a valódi stabil pontja, ami érzelmektől, gondolatoktól mentesen fixen erőt ad és bármikor kapcsolódhat hozzá? Nos, ha a válasz nem, akkor érdemes megismerkednie a keresztesattila.hu weboldalon található lehetőséggel, ami egy meditációs tanfolyam elvégzését jelenti. Érdemes beiratkoznia a programra, ugyanis önmagunk igazi megismerése a szavakon és a gondolkodáson túl van.

A meditációs tanfolyamra történő bejelentkezés regisztrációt igényel. Azoknak a személyeknek kifejezetten ajánlott ez a program, akik képesek és hajlandóak elcsendesedni, megkeresni a belső stabil pontot, amelyik minden emberben megtalálható. Télen és nyáron hetente zajlik a meditációs tanfolyam, kedd esténként 19-21 óra között.

Ezeken az eseményeken mindig a nyugalmon és a harmónián van a hangsúly, egyszerre egy ember tehet fel kérdéseket, amelyekre a meditációt vezető válaszol. A meditációs tanfolyam során a résztvevők saját magukat fejlesztik. Tehát, ha minél gyorsabban és egyszerűbben szeretne kapcsolatba lépni önmagával, jelentkezzen erre a tanfolyamra!


Tags: ,