Megvédi a bélflórát a probiotikum

2022-04-03 | By admin | Filed in: Webáruház.
probiotikum
Probiotikum

Az őszi és a téli időszak erősen próbára teszi az immunrendszerünket. A probiotikum jótékony megelőzésként, illetve a már meglévő panaszok kezelésében is nagymértékben a segítségünkre lehet.

A NIYODO minőségi készítményei célzottan fókuszálnak az olyan emésztőrendszeri problémákra, mint amit többek között az irritábilis bélszindróma és a hisztamin-lebontási zavarok eredményeznek.

A probiotikum nagymértékben támogatja a bélnyálkahártya természetes védelmét és elősegíti az optimális emésztési folyamatokat. A HistaminBalancePlus – ahogy az a nevében is szerepel – megfelelő szinten tartja a hisztaminszintet, ez pedig az allergiával küzdő személyeknek kínálhat megoldást.

A Probio-Sleep az álmatlansággal veszi fel eredményesen a harcot, a Pszico-Biotikum pedig olyan probiotikum, ami számottevő mértékben képes lecsökkenteni a stresszt. A mentális egészségünk és az immunrendszerünk megfelelő védelemre tesz szert, mi pedig kiegyensúlyozottan vehetjük fel a harcot a mindennapokat átszövő akadályokkal.


Tags: