Mellműtét: egy népszerű plasztikai sebész tájékoztatója

2023-04-16 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
plasztikai sebész
Plasztikai sebész tájékoztató

Nem mindenkivel kegyes a természet, sok lány, nő szembesül azzal, hogy túl kicsik a mellei, esetleg aszimmetrikusak vagy szoptatás következtében megereszkedtek. A problémával lehet együtt is élni, de változtatni rajta szintén lehetséges, mellplasztikával gyönyörű, feszes keblek érhetőek el. Mellműtétnél egy plasztikai sebész a kezelés előtti és utáni teendőkre is felhívja a figyelmet. Világszinten és Magyarországon is az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét a mellnagyobbítás a hölgyek körében.

Nem véletlenül van ez így, hiszen a telt keblek mindig a nőiesség legfontosabb szimbólumai voltak és azok ma is. A drfalus.hu weblapon erről a plasztikai műtétről minden információ megtalálható, sőt, maga a beavatkozás menete is le van írva lépésről lépésre. A doktor úrhoz ezen a portálon keresztül kérhetünk időpontot és azt is érdemes tudni, hogy a konzultáció teljesen ingyenes. Ennek során beszéli át a páciens a plasztikai sebésszel az igényeit, a lehetőségeit, és ugyancsak a vizsgálat után tudja közölni a szakember az operáció árát.

A mellplasztikai műtét előtt elengedhetetlen néhány vizsgálat elvégzése, mint például a labor, a mellultrahang vagy mammográfia, az EKG és a mellkasröntgen. Amennyiben jó eredményeket hoznak a vizsgálatok, akkor betervezésre kerül maga a beavatkozás. A műtét altatásban történik, 1 napos bennfekvéssel. Ezután, rendszeres kontrollvizsgálat mellett, a páciensnek 2 hónapig folyamatosan hordania kell egy speciális kompressziós melltartót. Számítsunk arra, hogy a keblek végleges formája csak hónapokkal az operáció után alakul ki!

Nagyjából 2 hónapig az operált felület és környezete ödémás, duzzadt lesz, de ez fokozatosan csökken, azonban a teljes megnyugvása több hónapot vesz igénybe. További 3 hónapig tanácsos kizárólag háton feküdni, 2 hónapig nem szabad áztatni a sebet, csak zuhanyozni lehet. 6 hónapig nem érheti a sebet sem napfény, sem pedig UV-fény. Ezeket a javaslatokat a plasztikai sebész részletesen elmondja majd, hiszen meg kell értenünk, hogy miért szükséges betartani.


Tags: