Melyik a számunkra megfelelő függöny?

2018-08-25 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Függöny

Jól megválasztott bútordarabokkal, kiegészítőkkel és textíliákkal, elegancia és stílus költöztethető az otthonunkba. Egy függöny minden helyiségben meghatározó szerepet tölt be, mind az esztétika, mind pedig a praktikum szempontjából. A meghittebb, intimebb helyiségekben, mint a hálószoba, jó választás a sűrűbb szövésű, sötét árnyalatú anyag, sötétítésre pedig a maximális fénykizárású blackout.

A nappali egész napos tevékenységeink, baráti beszélgetéseink helyszínéül is szolgálhat, így fontos, hogy a fényt teljes egészében be tudjuk engedni ezen időszakban. Ehhez világos, könnyű alapanyagú textíliát válasszunk. Az esti órákra viszont ide is érdemes egy jó blackout, szatén, vagy taft függönyt felhelyezni mellé.

A dolgozószobában szintén ez lehet a megfelelő megoldás, míg a konyhában és a fürdőszobában érdemes inkább könnyen tisztítható és könnyen kezelhető darabot tenni. Ilyen például a roló, a római roló, a roletta vagy a vitrázs. Célszerű ezekbe a helyiségbe is fényáteresztő függönyt választani.


Tags: ,