Mennyit költenek a férfiak a hair transplant clinic-en?

2019-01-29 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hair transplant clinic

Egyes tudósok azt állítják, hogy a kopasz férfiak társadalmilag érettebbek, bölcsebbek és gondoskodóbbak, mint azon társaik, akik megtartották a hajukat.

Másrészt a BBC szerint a férfiak 3,5 milliárd dollárt költenek el évente a változatos hair transplant clinic szolgáltatásokra a kopaszság megszüntetésére. De mi is áll a hátterében ennek a mára már népbetegségnek nevezhető jelenségnek? Az egyik ilyen ok nem más, mint a stressz.

A stresszes helyzetek, a túlterheltség és a depresszió gyakran okoz hajhullást, ami általában a pszichológiai zavar által okozott fizikai problémák első jele. A hair transplant clinic szakemberei szerint a hajhullás gyakran nem azonnal, hanem például 3–6 hónappal a tapasztalt stressz után kezdődik, amikor az elavult hajszálak kihullnak, de a helyükön újak nem nőnek.

Szerencsére ez a jelenség átmeneti jellegű és a stressz-tényezők megszűnése után eltűnik, teszik hozzá a hair transplant clinic dolgozói. Mindenesetre a hajátültetés az egyik legmegbízhatóbb módja annak, hogy megszabaduljon a kopaszságtól.


Tags: ,