Mi haszna egy páramérőnek?

2017-09-14 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Elektromos páramérő

A penész elleni harcban sokan egyből a különböző páramentesítő technikákhoz fordulnak, de nem minden esetben érik el azt az eredményt, amire számítanak. Nem is csoda, hiszen honnan is tudhatnánk, hacsak nem egy páramérő által, hogy mennyi ideig kell működnie az adott készüléknek ahhoz, hogy ne okozzon nagyobb kárt, mint hasznot?

Bizony, azzal még egyáltalán nem oldja meg a problémát, ha egy sokat ígérő, nagy teljesítményű páramentesítőt vásárol, sokkal jobb apróbb lépésekben haladni. Ezért kell megtudni még idejében azt, hogy mennyire száraz a levegő a lakásában, így pedig könnyebb lesz a következő óvintézkedéseket is megtenni, és nem fog a ló túlsó oldalára átesni.

A túlságosan párás levegő sem tesz jót az egészségnek, a légúti betegségek ilyen esetben is hamar felütik a fejüket. De egy páramérő készülék segítségével könnyen elkerülheti, hogy megjelenjenek a penészfoltok a falon vagy a bútorokon, és a vizesedő ablakok látványa is megszüntethető. Az ideális érték 50-55 százalék, ezért utána érdemes kikapcsolni a párátlanítót.


Tags: ,