Miből áll a felsőfokú nyelvvizsga?

2018-09-15 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Felsőfokú nyelvvizsga

Egy nyelvet magas szinten tudni igazán hasznos dolog, hiszen az élet számos területén a segítségünkre lehet. A felsőfokú nyelvvizsga szinte az összes munkahelyen követelmény, de főleg a tudás, ami mögötte van. Egy idegen nyelvet jól ismerni nem akármi, főleg ha éppen az oly nagyra becsült angolról van szó.

A BeHappy Nyelviskolában is lehetőség van a legfelsőbb szint elsajátítására, majd ezután a tudás lemérésére egy vizsga formájában. Ez a vizsga nem más, mint az akkreditált, államilag elismert TELC, ami jól átlátható és kiválóan összeállított. A TELC felsőfokú nyelvvizsga természetesen szóbeli és írásbeli részeket is tartalmaz, amelyek további feladatokra tagolódnak.

A nyelviskola tanárai nagy hangsúlyt fektetnek a vizsgára való felkészítésre, így az órák mellett, próbavizsgával és előkészítővel is segítik a tanulókat a céljuk elérésében. A felsőfokú nyelvvizsgát ugyanis 10 hetes felkészítés előzi meg, amin mindenki összpontosíthat a potenciális kérdésekre. Bővebb információk a behappynyelviskola.hu weboldalon találhatóak.


Tags: ,