Micellás víz a kifogástalan arctisztításhoz

2018-05-09 | By yatoo | Filed in: Egyéb.
Micellás víz

Nem egyszerű feladat a mindennapi arctisztítás. Sok esetben a sminket is csak nagy nehezen tudjuk lemosni. De vannak már olyan termékek a piacon, amelyeknek alkalmazása által ez a folyamat tökéletesen kivitelezhető.

A szennyeződés és a bőr közötti kötéseket felbontja a micellás víz, tehát ennek használata kiváló eredménnyel jár. Beszerezhető ez a termék a szepsegbirodalom.hu internetes áruházból, korrekt áron és szép kiszerelésben. A CLEAN FASHE micellás víz parabén, paraffin, szilikon és alkohol mentes, ráadásul minden bőrtípusra alkalmazható. Vattakorong segítségével kell használni, ami után egy langyos vizes öblítés szükséges, majd pedig tonizálás a bőrtípusának megfelelő CLEAN FASHE tonikkal. Ha ezt használja, többé nem okoz fejtörést az arctisztítás és a smink lemosása.

Pénztárcabarát áron vásárolhatja meg a webáruházból, 200 ml kiszerelésben. Rendelje meg minél előbb, hiszen a micellás víz mindennap kell! Kiváló termék és ha egyszer kipróbálja, akkor garantáltan többé nem hagyja kifogyni!