Miért éljünk az autóbérlés külföldi útra nyújtotta előnyeivel?

2018-02-20 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Kiváló autók külföldre

Életünk során előfordulhat, hogy a megtervezett külföldi úthoz nem tudjuk igénybe venni a saját autónkat, annak nem megfelelő minőségi állapotából kifolyólag. Ha úgy tervezzük, hogy az autóbérlés külföldi útra alternatívája mellett döntünk, tisztában kell lennünk annak körülményeivel. A bérelt autó igénybe vétele több okból is célszerű lehet.

Azok, akik szeretnének többen utazni, a kiválóan felszerelt mini buszok állnak a rendelkezésükre, ami azért is pénztárcabarát megoldás, mert így az utasok között megoszlanak a költségek. Mindenki szeretné kényelmesen és problémamentesen elérni a kívánt úti célt, a Car Rent ehhez pedig úgy járul hozzá, hogy a kiválasztott autó tele tankkal, tisztán és kiváló műszaki állapotban várja az utazni vágyókat, akár az otthonaik előtt. Az autóbérlés külföldi útra ne legyen nyűg, hanem élvezzük a bérelt jármű nyújtotta élvezetet és kényelmet!

Az EU országaiban, egy-két kivételtől eltekintve, a napi km limit (300 km) betartásán túl, a bérlő köteles 20 Ft/km díjat fizetni. A biztonságos, problémamentes utazás elengedhetetlenül fontos azoknak, akik úgy döntöttek, szeretnének külföldre látogatni. Legyen szó üzleti útról vagy a rég várt nyaralásról, az olcsó autóbérlés Magyarországon Budapest területén könnyen és gyorsan megoldható folyamat. Sajnos sokszor tapasztaltuk már, hogy egy-egy szolgáltatás apró betűs része miatt rengeteg extra költséget kell kifizetnünk, amire nem is számítottunk.

A Car Rent esetében nincsenek rejtett összegek, az egyetlen költség, amit be kell fizetnünk, a kölcsönzött autó bérleti díja. Az olyan kiegészítők, amelyek más kölcsönzőknél borsos árakba kerülnének, úgymint baba hordó, gyerekülés, GPS vagy tetőboksz, ebben az esetben költségmentesen igénybe vehetőek. A cég tisztán, tele tankkal bocsájtja a járműveket az ügyfelek rendelkezésére, viszont politikájuk szerint, ugyanebben az állapotban kötelesek visszaszolgáltatni. Az olcsó autóbérlés Magyarországon Budapest lakosságának olyan kedvező feltételeket biztosít, amelyeket érdemes figyelembe venni.


Tags: ,