Miért jobb a mandulaliszt a többi fajtánál?

2022-11-23 | By admin | Filed in: Webáruház.

Nem titok, hogy a keto diéta manapság az egyik legjobb módja a fogyásnak. Ez az alacsony szénhidrát és magas zsírtartalmú étrend nemcsak a derékbőséget csökkenti, hanem olyan elképesztő egészségügyi előnyöket is kínál, mint az alacsonyabb vércukorszint, a fokozott agyműködés és a jó koleszterinszint.

Az egyik módja annak, hogy a keto receptek még egészségesebbek legyenek, hogy búzaliszt helyett, mandulaliszt kerül az ételeinkbe. Az ezzel készült receptek egészségesek és finomak, számos előnyt kínálva a fogyás szempontjából. A mandulaliszt nagyszerű alacsony szénhidráttartalmú liszt helyettesítő. Gluténmentes, magas rost-, fehérje- és zsírtartalmú, így ideális mindenkinek, aki a keto diétán van, esetleg egyszerűen csak odafigyel a táplálkozásra. A mandulaliszt egyetlen összetevője a héjától megfosztott őrölt mandula.

Ez a liszt gazdag tápanyagokban, különösen E-vitaminban, ami növeli az antioxidánsokat a szervezetben. A mandulaliszt nagyszerű fehérjeforrás, jótékonyan hat a szív egészségére és a koleszterinszint csökkentésére.


Tags: