Miért nem születik több magyar sztár által írt reklámzene?

2017-11-15 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Ez a Konzolok Szervize

Sok tehetséges magyar zenész van, akik közül jó néhányat a külföldi közönség is ismer, a reklámzenék világában mégis csak nagyon kevésszer bukkan fel hazai sztár neve. Pedig a Konzolok Szervize nemrégiben is bebizonyította, hogy itthon is készülhet jó zenés reklám, hiszen a Busa Pistával közösen készített promóciós videójuk igen nagyot ütött.

A videó megosztó portálokon több tízezer megtekintést tudhatnak már magukénak és a visszajelzések többsége is pozitív. Tehát látható, hogy a magyar reklámzene is lehet jó és talán még jobban megfogja az embereket, mint egy külföldi szerző alkotása, hiszen olyanok is megnézik, akik csak a zenész miatt tévedtek a videóhoz.

Ugyanakkor, ha már a kedvencük a nevét adta valamilyen szolgáltatáshoz, termékhez, akkor erre is kíváncsiak lesznek, hiszen ő egyfajta példakép a számukra. Ha Ön is Busa Pista rajongó és/vagy minőségi gamer termékeket keres, akkor nézze meg a Konzolok Szervize című klipet és látogasson el a cég honlapjára is, amit a konzolokszervize.hu webcímen találhat meg!


Tags: ,