Miért van szükség fekvőtámasz keretre?

2021-11-22 | By admin | Filed in: Webáruház.

Ha erős és szép karokat szeretne, hatékonyan megdolgoztatná a bicepszét, tricepszét, mellizmait, hátát, akkor ezt a felszerelést mindenképpen be kell szereznie az arzenáljába! A fekvőtámasz keret olyan fogantyúkból áll, amelyeket a kezünkkel meg tudunk fogni és egy olyan támaszból, ami 10-15 cm-rel a padló fölé emelkedik.

Egy ilyen kellék a hagyományos fekvőtámaszokat hatékonyabbá teszi. Ezek a gyakorlatok bizonyos mellkasi izmokat dolgoztatnak meg, nevezetesen azokat, amelyek más edzésformákban nem vesznek részt. A fekvőtámasz keretes edzés sokkal hatékonyabb, mint a nélküle végzettek, de csak akkor, ha az eszköz megbízható anyagokból készül.

Ennek a kiegészítőnek erősnek kell lennie, mivel az edzés során a támaszok fogják elviselni a terhelés nagy részét. A második szempont a választásnál a támasz magassága. Ez befolyásolja a felszereléssel történő gyakorlatozás során a terhelés szintjét. A fekvőtámasz keret kényelmes kialakítása sem elhanyagolható, mert a fogantyúknak nem szabad csúszniuk edzés közben.


Tags: