Milyen a jó hitelközvetítő?

2018-09-28 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Milyen a jó hitelközvetítő?

A pénzügyi világban ők a laikusok megmentői, mondhatni a banki szféra szupermenjei, akik ingyen és bérmentve segítenek a kölcsönfelvétel előtt álló személyeknek. Melyek a jó hitelközvetítő ismérvei? Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani?

Olyan szakembert érdemes keresni, aki mindenféle banktól függetlenül dolgozik, vagyis elsősorban az őt felkereső hitelt igénylő érdekeit tartja szem előtt és nem valamelyik kereskedelmi bankét.

Fontos azt is szem előtt tartani, hogy milyen régóta dolgozik az adott szférában, hiszen nyilvánvalóan egy tapasztaltabb, régóta a szakterületen tevékenykedő hitelközvetítő nagyobb rálátással és rutinnal rendelkezik a pénzügyeket illetően és ismeri a kiskapukat, de a hitelszerződések apró betűs részei között is nagy rutinnal képes manőverezni.

Tehát bátran támaszkodhatunk a szakértelmére. A jelzalog.com csapatának vezetője közgazdász végzettségű és több mint 10 éven keresztül dolgozott különböző pénzintézeteknél, így kiismeri magát a pénzügyi világ útvesztőjében. A hitelközvetítő várja a megkeresését az említett weboldalon!


Tags: ,