Milyen egy ideális vércukormérő?

2023-02-01 | By admin | Filed in: Webáruház.

Egyszerű és gyors eljárás a vércukorszint mérése egy fotometriás elven működő készüléket használva. Ilyen az Accu-Chek Active vércukormérő, aminek a pontossága megfelel a nemzetközileg elismert szabványnak. A készülék funkciói között szerepel audiovizuális emlékeztető, ami étkezés után 2 órával figyelmeztet a szükséges mérésre.

Lehetőség van 500 darab, idővel és dátummal jelölt mérési eredmény tárolására. Nagyobb méretű, jól átlátható LCD kijelzőjének köszönhetően könnyű az adatok leolvasása. Az adatátvitel USB csatlakozással történik, a program ingyenesen letölthető. Az eszköz aluladagolás érzékelővel van ellátva és választható a vérmennyiség növelése céljából újraadagolási opció, amennyiben a minta kevésnek bizonyul.

Ezen kívül, lehetséges az étkezés előtti és utáni értékek megjelölése, továbbá 7, 14, 30 és 90 napos átlagszámítás is hozzáférhető. A vércukormérő használatát még kényelmesebbé teszi a kivehető tesztcsík, a megbízható eredmények pedig mindössze 5 másodperc elteltével rendelkezésre állnak.


Tags: