Milyen problémákat okoz a progeszteron hiány?

2017-10-28 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Progeszteron hiány

A hölgyeknek gyakran vannak nőgyógyászati problémáik, amelyek igencsak megnehezítik az amúgy sem könnyű életüket. Ezeknek a gondoknak sokszor nem is ismerik az okát, ezért valamennyi halogatás után orvoshoz fordulnak. Vannak egyértelmű tünetek, amelyek a progeszteron hiány állapotára utalnak.

Az egyik ezek közül a hányinger, majd a menstruációs fájdalmak, a kedvetlenség, szorongás, félelemérzések, súlyosabb esetekben a depresszió, valamint a súlygyarapodás, ami leginkább a fenékre és a csípőre rakódik. Nos, ha valaki ezeket tapasztalja magán, nagy valószínűséggel progeszteron hiányban szenved. Ugyanezt a problémát szokták említeni abban az esetben is, ha a várva várt gyermekáldás elmarad. Azonban nemcsak ezt okozhatja a progeszteron hiány, hanem rengeteg kellemetlenséget.

Vetélés, ingerlékenység, türelmetlenség, hangulati ingadozások, fejfájás, enyhe hőhullámok, fáradság, izzadás, duzzadt mellek, rövidebb, erősebb vagy gyengébb menstruáció, valamint a köztes vagy pecsételő vérzés is a progeszteron hiány számlájára írható. Viszont nem csupán ezekkel a tünetekkel kell számolni, mert sokan szenvednek inzulinrezisztenciában vagy cukorbetegségben is. Ezeknek is számtalan tünete van, de a mio-inozit enyhítheti a szimptómákat, mert ennek a fogyasztásával javulhat a sejtek inzulinfelismerő képessége, ami által normalizálódhat a vérben található cukorszint.

A wisetreenaturals.hu internetes üzletben megvásárolható mio-inozit kapszula segítségével meg lehet szabadulni a kellemetlen tünetektől. Érdemes beszerezni ezt a készítményt, ugyanis elkerülhető általa a hízékonyság, a főleg hasi tájékon jelentkező túlsúly, a száraz bőr, a fáradékonyság, a koncentrációs nehézségek, a megemelkedett vérnyomás, a hajhullás, a menstruációs problémák, valamint a meddőség. A mio-inozit komplex készítmény segítségül hívható a fent felsorolt problémák megelőzésére, de kezelésre is. Ehhez csak be kell szereznie a terméket, illetve beszednie a kapszulákat. Nagyon egyszerűen megrendelheti az előzőekben említett webáruházból.


Tags: