Milyenek a budapesti éttermek szilveszteri ajánlatai?

2018-11-19 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Szilveszter Programok

Egyesek hallani sem akarnak a hatalmas bulikról, véget nem érő partizásról, és sokkal szívesebben köszöntik az újévet egy étteremben, finom ételeket és italokat fogyasztva. Te is közéjük tartozol? A Szilveszter Programok oldalán budapesti éttermek szilveszteri ajánlatait is megnézheted. Milyen éttermek és lehetőségek közül lehet választani?

Kétség sem fér hozzá, hogy a 2018-as év egyik legérdekesebb szilveszteri eseménye a Gellért Szálloda ünnepsége lesz. Itt a vendégek nem csupán egy gálavacsorának örülhetnek. A szálloda idén ünnepli 100 éves fennállását, ami azt jelenti, hogy valami igazán különlegesben lesz részük azoknak, akik itt akarnak ünnepelni.

Ebből az alkalomból a szervezők egy rendkívül elegáns estére invitálják az érdeklődőket, és neves fellépőkre is számíthatnak azok, akik itt töltik el az idei év utolsó napját. Sokaknak felkeltette az érdeklődését még a Hilton Budapest, amelyik nagyszabású bált rendez. Itt a sztárfellépő Vastagh Tamás lesz.

Nem csupán a fergeteges szórakozás és kellemes atmoszféra garantált, hanem remek ételek is, ugyanis a hotel menüje impozáns és egy speciális gasztronómiai kalandtúrával várja a vendégeket. A hagyományos szilveszteri menüt olyan különlegességek teszik izgalmassá, mint az osztriga, sushi, a mangalica rilette, a báránygerinc vagy a tigris rák.

Aki még nem kóstolta ezeket az ételkülönlegességeket és úgy érzi, hogy idén eljött az ideje az újításnak, akkor nyugodtan dönthet ezen esemény mellett. Aki még ezeknél is egyedibb dologra vágyik, annak a New York Kávéházat ajánljuk figyelmébe. Itt hagyományos ételek várják az idelátogatókat, azzal az eltéréssel, hogy a finomságok teljesen új köntösbe vannak bújtatva. Mit is jelent ez?

A legszimplábbnak tűnő ínyencségek is egy-egy izgalmas csavarral, merész tálalással kerülnek a vendégek elé A fenséges tálalás és páratlan ízélmény mindenkit elvarázsol majd. Ez a három hely biztosan olyan élményeket ad majd a vendégeknek, amelyeket egy jó ideig nem fognak elfelejteni. Természetesen pont ilyen kell legyen egy szilveszteri este.


Tags: ,