Minőségi marha itató, a jószágok barátja

2017-08-31 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Marha itató

A szarvasmarha tenyésztés a nagyobb legelőterületek valamint a modern takarmánygazdálkodással rendelkező régiókban a leginkább fejlett és elterjedt. A marhák gondozása időigényes és megterhelő feladat. A kínálatunkban található első osztályú marha itató professzionális segítség a gondozási folyamatok gördülékeny menetében.

Napjainkban közel 400 szarvasmarhafajtát ismerünk, amelyek három kategóriába sorolhatóak, tejtermelő, hústermelő valamint vegyes hasznosítású jószágok. Minden faj különleges odafigyelést és gondozási módszereket igényel, amelyeknek tökéletesen megfelel az ajánlott eszköz.

A kínált marha itató űrtartalma a 380 litertől egészen 1500 literig terjedhet, peremmel van ellátva, ami megkönnyíti az elhelyezést, mindezek mellett UV álló anyagból készül, a tökéletes legelői használat érdekében. Súlya 13.5 és 15 kg között változik, az igényelt méret alapján és nem rendelkezik lefolyó dugóval. A marha itató könnyű felállításának és egyszerű elhelyezésének köszönhetően, kiválóan kielégíti a szükségleteket.


Tags: ,