Mire jó a műanyag ablak toktoldó?

2022-12-14 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
műanyag ablak
Műanyag ablak

A hatékony védelem érdekében, ajánlott műanyag nyílászárokat vásárolni. A piacvezető VEKA cég egyedi és minőségi darabokat gyárt, ezen kívül nagyon sok kiegészítő elem is rendelhető. Kevesen tudnak róla, hogy mire is jó a műanyag ablak toktoldó. Általában méretkülönbség esetén használják, de redőnyök merevítéséhez és kiemeléséhez is alkalmazzák. Ugyanolyan anyagból készül, mint a nyílászáró és színben is megegyezik.

Ha a régi ablakokat szeretné kicserélni, esetleg a most épülő házra keres prémiumminőségű modelleket, látogassa meg a VEKA üzleteit, ahol a szakmai tanácsadás mellett, segítséget nyújtanak mindenben, a megtervezéstől a kivitelezésig. A speciális technológiával gyártott ablakok kiváló hőszigetelést és zajmentesítést biztosítanak. A jól kifejlesztett acélerősítéssel felszerelt zárak a betörésekkel szemben is biztonságot szolgáltatnak. Nem kell attól tartanunk, hogy idegenek behatolnak a lakásba, ha hosszabb időre elutazunk.

Hangszigetelés szempontjából is hatékony, mert kizárja a hangos, idegesítő zajokat, ezáltal az otthon töltött idő nyugodttá és csendessé válik. A 3 rétegű üveg a hőszigetelést segíti, ami a fűtésszámla csökkenéséhez vezet. Nagyon jó tulajdonságuk, hogy míg a fakeretes ablakokat évente festeni kell, addig ezekhez elég egy puha szivaccsal és némi tisztítószer, mert hosszú ideig megőrzik eredeti állapotukat. Hőszigetelés, hangszigetelés, betörésvédelem és minőség a fő jellemzői a VEKA nyílászároknak.

Ha cseréről van szó, akkor a szakember kiveszi a régi ablakokat, megtisztítja a felületet és a vízmérték segítségével beállítja az újakat, amit csavarokkal rögzít. Az ablakpárkányok felszerelése is pontos munkát igényel, ugyanis meg kell legyen a dőlési szöge, ami elvezeti a csapadékot. Mivel hosszú távú ez a befektetés, így nem érdemes silány minőséget vásárolni. A cég kirendeltségei az ország számos pontján elérhetőek. Színben és formában csak az Ön képzelete szab határt. Az oldalon több információt is talál és ugyanitt a referenciamunkák szintén megtekinthetőek. Az ügyfél elégedettsége mindennél fontosabb!


Tags: