Mit tartalmaz a Cat6 kábel ár?

2018-11-04 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Cat6 kábel ár

Legtöbbünk, aki rendszeresen használ számítógépet, jól tudja, mi az Ethernet kábel. A legtöbb internet szolgáltató az előfizetői csomag részeként modemet is mellékel, ami magába foglalja a Cat6 kábel ár költségét is. Tudta, hogy ezek a szolgáltatók gyakran a lassabb Cat5e kábeleket szállítják le ténylegesen, amelyek csak 1000 mb/s sebességgel képesek futni?

Ez azért van, mert az általuk szállított vezetékek úgy vannak tervezve, hogy minél gyorsabban és olcsóbban tudjanak összeállni és futni. Akkor miért ne fektetne be egy gyorsabb és jobb minőségű vezetékbe? A Cat6 kábel áráért akár 10000 mb/s adatátviteli sebességet is kaphatunk, ami tízszer gyorsabb a Cat5e kábeltől kapott 1000 mb/s-nál.

A Cat6 kábel ár és maximális hosszúság terén változó értékeket mutat. Ez a típus egyszerű és költséghatékony módja annak, hogy egy kis extra sebességet sajtoljunk ki a lassú internetkapcsolatból. Ha szilárd, megbízható módot keres a helyi hálózatok beállításához, ez a típusú vezeték nem okoz majd csalódást Önnek.


Tags: ,