Mit tartalmaz a sminktanácsadás?

2018-06-23 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Profi sminktanácsadás

Biztosan mindenki látott már olyan nőt, aki rendkívül előnytelenül volt kisminkelve és a koránál több évvel idősebbnek látszott vagy egyszerűen csak nem illett hozzá az adott arcfestés. Ahhoz, hogy az ilyen kellemetlenségek elkerülhetőek legyenek, érdemes a szín- és sminktanácsadás szakértőjének hathatós segítségéért folyamodni.

A kommunikacio-stilus.hu szakembere ugyanis nagyon szakszerűen képes segíteni mindenkinek, aki a sminkkészítés tudományáról szeretne ismereteket szerezni. Először kicsit megismerkedtek egymással, majd megbeszélitek, hogy milyen konkrét motivációk vezettek arra, hogy tanácsot kérj.

Ezután már a gyakorlati teendők következnek, pontosabban megállapítjátok az arcod jellegzetességeit, mint az arc-, a szemforma és a bőrtípus. Ezt követően, az adottságaidhoz és az egyéniségedhez megfelelő sminktípust határozzátok meg, valamint megbeszélitek, hogy milyen termékekre és eszközökre lesz szükséged a mindennapi sminkeléshez. Bizony, a sminktanácsadás ezt mind magába foglalja!


Tags: ,