Mit vizsgál az urológia?

2022-08-03 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
urológia
Urológia

Az osztályon dolgozó szakember húgyúti megbetegedések, gyulladások, vizeletürítési gondok és veseproblémák esetén nyújt segítséget. Az urológia mindkét nemnek felkereshető. Az időpontfoglalást intézheti az interneten vagy telefonon keresztül. Az első alkalommal elvégzik a szükséges vizsgálatokat, majd átnézik a kórelőzményt.

Ha megjönnek a leletek, akkor megbeszélésre kerül sor. A szakorvos részletesen elmagyaráz a betegnek mindent, vagyis ismerteti a kezelési módszert. Az urológia részlegét a legtöbb esetben a vizelési panaszok miatt látogatják meg. Sok esetben csak egy kis felfázásról van szó, de előfordulhat, hogy ennél sokkal komolyabb a dolog.

Ha időben derül ki a betegség oka, akkor hatékonyabb és gyorsabb a kezelés. Ultrahanggal vizsgálják meg a veséket, a vesevezetékeket és az alsó húgyutakat. A művelet teljes mértékben fájdalommentes és az eredmény azonnal megtudható. A magán urológia honlapja bármikor elérhető. Ha szeretne többet megtudni, akkor bátran keressen rá és böngésszen kedvére!


Tags: