Mitől hatékony krill olaj kapszula ?

2016-07-16 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Krill rákok
Krill rákok

A táplálkozási szakemberek már régóta foglalkoznak az olajok Omega 3 tartalmával és ennek kedvező hatásaival az emberi szervezetre. Ez az alkotóelem az eddig ismert legnagyobb mennyiségben az olívaolajban és a tengeri halak olajában volt megtalálható, de nemrég rájöttek, hogy a krill rákokban még magasabb a koncentrációja.

Ez teszi lehetővé a krill olaj kapszula magas hatásfokát. A krill rákok a hideg tengerekben élnek és fitoplanktonnal, algákkal, valamint maguknál kisebb állatokkal táplálkoznak. Ezzel lehetővé teszik a tőlük nagyobb állatoknak ezen értékes anyagok elfogyasztását.

Eddig, elsősorban a bálnák és cetek, valamint egyes tengeri madarak táplálékul szolgátak, de az emberek is felfedezték az olajuk kimagasló hatékonyságát.

A krill olaj kapszula jól alkalmazható az emberi szervezetben lévő gyulladások csökkentésére, ezért hatékony az ízületi gyulladások, valamint a szív és keringési problémák kezelésében. Ezek mellett a cukorbetegek állapotának jobbá tételéhez is hozzájárul a krill olaj kapszula.


Tags: ,